ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο «Φιλανθρωπικός Σύνδεσμο ΙΘΑΚΗ» σε συνεργασία με το «American Medical Center/ American Heart Institute» διοργάνωσε την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 ενημερωτική Διάλεξη «Μην Αφήσεις Το Αλτσχάιμερ να σε σταματήσει» στο American Medical Center/ American Heart Institute στη Λευκωσία.

Η διάλεξη είχε σκοπό να διαφωτίσει το κοινό για έννοια της νόσου Αλτσχαιμερ και γενικότερα στο τι είναι άνοια, εάν υπάρχει πρόληψη καθώς επίσης το φορτίο των ατόμων, συγγενών που βρίσκονται γύρω από αυτά ανοϊκά άτομα.
Στη διάλεξη αυτή ομιλητές ήταν τρεις καταξιωμένοι επιστήμονες, ο δρ Κώστας Μιχαηλίδης, ο οποίος ειδικεύεται στην Ειδική Νευρολογία, η δρ. Κρίστυ Κονναρίδη – Σωτηρίου που ειδικεύεται στη διατροφή, στην άσκηση και στην προληπτική ιατρική και η κ. Μαρίνα Πολυκάρπου, Γεροντολόγος – Ψυχολόγος.

Η όλη εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς η συμμετοχή του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ο Σύνδεσμος ΙΘΑΚΗ δεσμεύεται ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για στήριξη των ασθενών και των συγγενών τους.
Η επόμενη εκδήλωση του Συνδέσμου προγραμματίζεται για τις 25 Μαΐου 2013 με ένα δωρεάν τεστ μνήμης στην Λεμεσό, ανοικτό προς το κοινό για όλη την ημέρα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Για άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε με το σύνδεσμό μας στο 7000 86 06 και στο info@ithakicyprus.com.